Galatasaray orta sahaya hangi futbolcuyu alacak

Sponsorlu Bağlantılar
Rijkaard’ın “Asıl sorunumuz orta saha” raporu üzerine harekete geçen Sarı-Kırmızılı yönetim, Olimpik Lyon’dan Kim Kallström’ün peşine düştü. 27 yaşındaki önlibero, sertliği ve yüksek tekniğiyle tanınıyor!
18/06/10 09:49

HTSPOR

ROTA YİNE FRANSA
Stohch’un Fenerbahçe’ye gidişi sonrası Lig TV’deki ‘2’ye 1’ programına katılan Galatasaray Başkanı Adnan Polat, önce ezeli rakiplerine esip gürlemiş, sonra transfer çalışmalarıyla ilgili ipuçları vermişti. Polat’ın “Orta sahaya defansif 2 oyuncu alacağız” sözleri taraftarın kafasına kazınırken, başkanın işaret ettiği yıldızı HABERTÜRK ortaya çıkardı. Teknik direktör Frank Rijkaard’ın “En büyük sıkıntımız orta sahada. Buraya gereken takviyeleri yapabilirsek istediğimiz takımı sahada görebiliriz” raporu üzerine düğmeye basan Sarı-Kırmızılılar, Lyon’da forma giyen Kim Kallström’ün peşine düştü.

MENAJERİNDEN MÜJDE GELDİ
Tecrübeli yıldız için ilk temas menajeri aracılığıyla yapıldı. Daha önce Galatasaray’da forma giyen Roger Ljung ile gerçekleştirilen görüşme oldukça olumlu bir atmosferde geçti. Kulübüyle 2 yıl daha sözleşmesi bulunan Kallström’ün Rijkaard’la birlikte çalışmaktan memnuniyet duyacağını bildirmesi, Sarı-Kırmızılı yönetim için ilk ışık oldu. Kim Kallström’ün transferi konusunda Roger Ljung dışında Galatasaray’ın bir avantajı daha dikkat çekiyor. O da daha önce Baros ve Keita transferleri sırasında Lyon ile kurulan olumlu ilişkiler...

PAZARLIKLAR BAŞLADI
Yapılan ilk görüşmede Lyon’un kapıyı 9 milyon Euro’dan açtığı öğrenildi. Galatasaray’ın bu rakamı aşağıya çekmek için pazarlıklara başladığı, yönetimin 7 milyon Euro’yu gözden çıkardığı ifade edildi. 2006 yılında Fransa’nın Rennes takımından 6 milyon Euro karşılığında Lyon’a transfer olan Kallström, İsveç Milli Takımı’nın da değişmez ismi olarak dikkat çekiyor. Lyon formasıyla çıktığı 125 maçta 13 gole imza koyan Kallström, gerektiğinde sol kanatta da görev alabilen çok yönlü bir oyuncu. İsveçli’nin uzaktan attığı sert ve isabetli şutların yanı sıra 1.83’lük boyu da hava topları için önemli bir avantaj teşkil ediyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder