Zurna vuvuzelaya karşı zurna:1 vuzuzela:0 video izle

Sponsorlu Bağlantılar

Zurna vuvuzelaya karşı


18 Haziran 2010 Cuma, 13:22:58
















HABERTURK.COM

EKONOMİ SERVİSİ



FIFA Dünya Kupası kapsamında tüm dünyayı kasıp kavuran vuvuzela çılgınlığına karşı zurna ile yapılan düellonun konu edildiği video internette izlenme rekorları kırıyor.



Coca-Cola’nın FIFA Dünya Kupası kapsamında düzenlediği 90Türk kampanyasının tanıtım filmi olan videoda Türk seyircisinin coşkusunu ifade eden zurna ile Güney Afrika’nın yerel müzik aleti vuvuzelaya karşı “atışma” yapılıyor.



Tanıtım videosunda Ali’nin zurnası ile Güney Afrika’lı Babatunde Mwanajuma’nın vuvuzelasının atışmasının eğlenceli bir dille konu edildiği 90Türk kampanyası geçtiğimiz günlerde sonlandı ve FIFA Dünya Kupası Güney Afrika 2010’u tribünlerden izleyecek şanslı taraftarlar belirlendi. Coca-Cola Türkiye’nin 90turk.com web sitesine futbol coşkularını ve gol sevinçlerini ifade eden video, resim ya da slogan yükleyen taraftarlardan aralarında Acun Ilıcalı’nın da bulunduğu juri tarafından seçilen 45 kişi bir yakınıyla beraber 22-29 Haziran tarihleri arasında Günay Afrika’ya gidecek ve Portekiz – Brezilya maçını tribünlerden izleyecek.





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder